Dołączył: 14 Mar 2010 Posty: 124 Skąd: Lipinki Łużyckie k. Żar
Wysłany: 22 Sierpień 2010, 12:06
Poprawcie jeśli się mylę, ale chyba największy odsetek wozów w Polsce jeżdżących na czarnych tablicach to właśnie Lanosy. Mój sąsiad ma w tym nadwoziu, tylko niebieskiego od '99, jest pierwszym właścicielem i od tamtej pory auto chodzi jakby wyjechało wczoraj z salonu. Niedocenione auta.
Tylko nie mogę go coś namówić na swoje usługi...
A... Gratuluje efektu oczywiście
Poprawcie jeśli się mylę, ale chyba największy odsetek wozów w Polsce jeżdżących na czarnych tablicach to właśnie Lanosy. Mój sąsiad ma w tym nadwoziu, tylko niebieskiego od '99, jest pierwszym właścicielem i od tamtej pory auto chodzi jakby wyjechało wczoraj z salonu. Niedocenione auta.
Tylko nie mogę go coś namówić na swoje usługi...
A... Gratuluje efektu oczywiście
masz rację u mnie w Łęcznej z 1999 i na czarnych blachach Lanosów jest bardzo dużo. polecam naprawdę ten samochód ja jestem z niego bardzo zadowolony .fonnes jak kupię glinkę to wstawię foto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum