Ty naprawdę masz duuuuuużo wolnego czasu... Podziwiam naprawdę. Teraz już wiem jak powstają idealnie utrzymane oldtimery,trzeba je pieścić od nowości tak jak Ty swojego.
_________________ __________Są zadatki na detailera__________
zimą niestety mniej czasu niż latem i niestety jedyne co robię z zawieszeniem i w ogóle podwoziem to tylko mycie co do czasu to ciężko mi powiedzieć ... zimą na pewno mniej niż latem , gdyż latem/wiosną /nawet jesienią praktycznie wiekszość mojego wolnego czasu spędzam przy samochodzie czasami jest tak,że dzień w dzień przez cały tydzień potrafię czyścić tylko sam silnik i komorę kolejny tydzień to już zabawa z podwoziem i tak etapami jak już doczyszczone to wtedy utrzymywanie tej czystości , niby wydaje się,że już mniej czasu,ale jednak nigdy tak nie ma zawsze z kilku godzin robi się kilka dni ale jeździć też jeździ bez obawy
Thomas, co by nie mówić o Twoich wyczynach na letnich gumach, to o auto potrafisz dbać, za to pełen szacunek. Na temat lakieru się nie wypowiem, bo kilka aut nauczyło mnie, że na podstawie zdjęć nie można wiele wyrokować. Ale za podwozie, silnik i ogólny stan auta 5+, zwłaszcza to podwozie trafia w moją wrażliwość, na wiosnę pokażę swoje;)
Thomas, w nagrodę za systematyczną pielęgnację i wspaniale utrzymany samochód powinieneś dostać po słoiczku Swissvax Divine i Zymöl Royale od producenta!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum